Gegarandeerde verhoging van jouw website conversies

Mobile-vriendelijke Zoekmachine Optimalisatie (SEO) Campagnes

Social Media Marketing

Home » Beste technieken voor Online marketing bureau Heerlen

Beste technieken voor Online marketing bureau Heerlen

Probeer je jouw website of blog hoger te laten scoren in de zoekmachines? Heb je herhaaldelijk geprobeerd meer geld te verdienen met je product of dienst, maar kan je site gewoon niet gevonden worden? Dit is iets waar veel mensen mee te maken krijgen bij het doen van internet marketing. Het kan erg lastig zijn om topposities te krijgen voor elk zoekwoord, zelfs als men een exact matchdomein heeft dat jouw producten of diensten promoot. Er zijn een paar technieken voor zoekmachine optimalisatie die de neiging hebben om te werken, ongeacht de niche waarin men zich bevindt. In dit artikel zullen we een aantal verschillende manieren presenteren waarmee u hogere posities voor jouw website, webshop of blog kunt bereiken, ongeacht wat u probeert te verkopen. .

Een van de gemakkelijkste technieken om te implementeren als het gaat om zoekmachine optimalisatie, is het gebruik van afbeeldingen op jouw website of webshop. Dit is een oude techniek die veel mensen tegenwoordig gebruiken, en het helpt hen om goed te scoren in Google en andere zoekmachines, maar alleen als het goed wordt gedaan. Wat je moet doen, is een afbeelding vinden die betrekking heeft op wat u verkoopt. Je moet dan zogenaamde “alt-tags” toevoegen, wat in wezen de alternatieve tekst is die verschijnt als de afbeelding niet wordt weergegeven. Wat de meeste mensen verkeerd doen, is dat ze meerdere afbeeldingen op hun website of webshop  gebruiken en hun belangrijkste primaire trefwoord keer op keer in de alt-tags plaatsen. Voor de zoekmachines is dit in feite spam. Wanneer je dit doet, zullen ze je jouw posities zelfs verlagen. Om je ranking te verbeteren, zou je daarom slechts één of twee afbeeldingen voor elke pagina of post moeten gebruiken, en de alt-tags zouden alleen algemene woorden moeten zijn. Je kunt je primaire trefwoord in een van de afbeeldingen gebruiken, maar als je verder gaat, zal je ranking zeker dalen.

Een andere goede tip is om interne links te gebruiken die alleen gerelateerde zoekwoorden gebruiken. In plaats van uw primaire zoekwoord te gebruiken om betrekking te hebben op jouw secundaire pagina’s, moet je varianten van het primaire zoekwoord gebruiken. Dit is natuurlijker voor de zoekmachines, omdat de gemiddelde persoon het primaire zoekwoord niet steeds opnieuw zou gebruiken. Net als bij de alt-tags moet je hier spaarzaam mee omgaan, anders wordt dit ook door de zoekmachines als spam gezien en bereik je nooit een hoge ranking in de zoekmachines door dit te veel te doen. Zoekmachine optimalisatie is eigenlijk heel gemakkelijk te doen met zoekwoorden, maar als je er te veel van doet, zal het altijd averechts werken en zal je site waarschijnlijk nooit worden gevonden in de organische vermeldingen.

Hopelijk zullen deze technieken je helpen bij het vinden van hogere posities in de zoekmachines. Door jouw hoofdzoekwoord slechts een paar keer op uw hele website of webshop te gebruiken in de hyperlinks en alt-tags, zou je jouw algehele positie moeten kunnen verbeteren, omdat Google en de andere zoekmachines je niet zullen zien als een internetmarketeer en zich meer zullen richten op de inhoud die je op jouw website, webshop of blog hebt. Natuurlijk kun je SEO uitbesteden aand ons Online marketing bureau Heerlen, neem dan contact op met onze SEO bureau.

 

 

Gratis Website Scan

Onderzoek & analyseren
Strategische planning
Monitoring & evalueren
Rapportage & optimalisatie

SEO Specialisten werkzaam door heel Nederland

Noord-Holland

Alkmaar
Almere
Amsterdam
Haarlem
Zaandam

Noord-Brabant

Breda
Den Bosch
Eindhoven
Helmond
Tilburg

Overijssel

Almelo
Deventer
Enschede
Hengelo
Zwolle

Drenthe

Assen
Eelde
Emmen
Hoogeveen
Meppel

Zuid-Holland

Alphen aan den Rijn
Den Haag
Dordrecht
Leiden
Rotterdam

Friesland

Drachten
Heerenveen
Leeuwarden
Sneek
Dokkum

Flevoland

Almere
Biddinghuizen
Dronten
Emmeloord
Lelystad

Utrecht

Amersfoort
Hilversum
Naarden
Utrecht
Zeist

Gelderland

Arnhem
Apeldoorn
Doetinchem
Ede
Nijmegen

Groningen

Haren
Groningen
Veendam
Winschoten
Bedum

Zeeland

Goes
Hulst
Middelburg
Vlissingen
Terneuzen