Bedrijfseigenaren die we hebben geholpen om groter en sneller te worden

Bekijk en aantal cases om je een indruk te krijgen van het professionele werk van JNB Web Promotion. Dit is een kleine greep uit de vele cases waar JNB Web Promotion een goede oplossing voor heeft uitgewerkt. Elk resultaat is steeds afhankelijk van de doelgroep wat jij als klant wilt bereiken.
Barsony Executive Coaching is gespecialiseerd in het verbeteren van menselijke relaties. Met verstand van groepsdynamica. Coaching van leidinggevenden (CEO + MT), ondernemers, junior en senior managers, business professionals(ad interim) in een bedrijf en zzp-ers

Voor deeignaar van Barsony Executive Coaching hebben we eerst een goed gesprek gehad over hoe een professionele website moet uit zien, duidelijke structuur en goed geschreven teksen met call-to-ations knoppen etc. Om verdere groei te kunnen realiseren wilde de eigenaar van Barsony Executive Coaching beter gevonden worden in de zoekmachines.

Daarom koos hij voor JNB Web Promotion, we hebben hem advies gegeven over diep SEO, LSI, backlink management, social media en Silo SEO, en weldra de gewenste resultaten kwamen er. Onze werkzaamheden heeft ervoor gezorgd dat er binnen 2 weken relevante leads zijn binnengekomen via de zoekmachines.