Bedrijfseigenaren die we hebben geholpen om groter en sneller te worden

Bekijk en aantal cases om je een indruk te krijgen van het professionele werk van JNB Web Promotion. Dit is een kleine greep uit de vele cases waar JNB Web Promotion een goede oplossing voor heeft uitgewerkt. Elk resultaat is steeds afhankelijk van de doelgroep wat jij als klant wilt bereiken.
De Loods Meubelen verkoopt kwalitatief hoogwaardige teakhouten meubelen tegen voordelige prijzen

De opdracht

Gevraagd werd om de website optimaal vindbaar te maken op relevante zoektermen die leiden tot meer conversies. Dit zijn premieberekeningen en afsluiters. Om verdere groei te kunnen realiseren wilde de eigenaar van Digitoffice met zijn website beter gevonden worden in de zoekmachines. Het primaire doel van de optimalisatie is dat bezoekers zich online aanmelden.

De Loods Meubelen koos voor JNB Web Promotion en voeren wij sinds 2018 de SEO en Social Media werkzaamheden uit. Onze werkzaamheden ervoor gezorgd om veel meer leads te genereren via de zoekmachines. Gevraagd werd om de website optimaal vindbaar te maken op zoektermen waar de doelgroep ook echt op zoekt en welke zorgen voor meer leads.

Onze aanpak
SEO- en Zoekwoorden analyse: Wij zijn dit traject gestart met een uitgebreide SEO-analyse waarbij we alle SEO-acties in kaart hebben gebracht. Een SEO-analyse start altijd met een zoekwoorden analyse, waarmee wij de beste zoekwoorden voor de optimalisatie in kaart brengen.
Content ontwikkeling en linkbuilding: Na het afstemmen van de zoekwoorden hebben wij sterke SEO content ontwikkeld voor op de website van De Loods Meubelen. Deze content wordt doorlopend verbeterd. We werken daarom maandelijks aan linkbuilding om de behaalde posities te behouden en te verbeteren!