Bedrijfseigenaren die we hebben geholpen om groter en sneller te worden

Bekijk en aantal cases om je een indruk te krijgen van het professionele werk van JNB Web Promotion. Dit is een kleine greep uit de vele cases waar JNB Web Promotion een goede oplossing voor heeft uitgewerkt. Elk resultaat is steeds afhankelijk van de doelgroep wat jij als klant wilt bereiken.
De Voeght Consulting is gegroeid uit de visie van Luc De Voeght. Na meer dan 20 jaar gewerkt te hebben bij multinationals, maar ook als ondernemer in bijberoep, waagde hij in 2001 de stap om volledig zelfstandige te worden.

De eigenaar van De Voeght Consulting vroeg ons om naar zijn website te kijken en beter gevonden te worden in Google en andere zoekmachines. We zagen dat er veel ruimte was om de klant helpen, de resultaten in Google mogen er zijn, klant is super teveren en ontvnagt nu veel eer klanten dan voorheen

Onze aanpak

SEO- en Zoekwoorden analyse: Wij zijn dit traject gestart met een uitgebreide SEO-analyse waarbij we alle SEO-acties in kaart hebben gebracht. Een SEO-analyse start altijd met een zoekwoorden analyse, waarmee wij de beste zoekwoorden voor de optimalisatie in kaart brengen.
Content ontwikkeling en linkbuilding: Na het afstemmen van de zoekwoorden hebben wij sterke SEO content ontwikkeld voor op de website van De Voeght Consulting . Deze content wordt doorlopend verbeterd. We werken daarom maandelijks aan linkbuilding om de behaalde posities te behouden en te verbeteren!