Bedrijfseigenaren die we hebben geholpen om groter en sneller te worden

Bekijk en aantal cases om je een indruk te krijgen van het professionele werk van JNB Web Promotion. Dit is een kleine greep uit de vele cases waar JNB Web Promotion een goede oplossing voor heeft uitgewerkt. Elk resultaat is steeds afhankelijk van de doelgroep wat jij als klant wilt bereiken.
Digitoffice is specialist in het leveren vanverschillende printers van verscheidene merken. DigitOffice bezorgt u gratis en vrijblijvend een offerte voor verschillende printers van verscheidene merken.

Om verdere groei te kunnen realiseren wilde de eigenaar van Digitoffice met zijn website beter gevonden worden in de zoekmachines. Het primaire doel van de optimalisatie is dat bezoekers zich online aanmelden.

Digitoffice koos voor JNB Web Promotion en voeren wij sinds 2018 de SEO en Social Media werkzaamheden uit. Onze werkzaamheden ervoor gezorgd om veel meer leads te genereren via de zoekmachines.

Onze aanpak
SEO- en Zoekwoorden analyse: Wij zijn dit traject gestart met een uitgebreide SEO-analyse waarbij we alle SEO-acties in kaart hebben gebracht. Een SEO-analyse start altijd met een zoekwoorden analyse, waarmee wij de beste zoekwoorden voor de optimalisatie in kaart brengen.
Content ontwikkeling en linkbuilding: Na het afstemmen van de zoekwoorden hebben wij sterke SEO content ontwikkeld voor op de website van Digitoffice. Deze content wordt doorlopend verbeterd. We werken daarom maandelijks aan linkbuilding om de behaalde posities te behouden en te verbeteren!