Bedrijfseigenaren die we hebben geholpen om groter en sneller te worden

Bekijk en aantal cases om je een indruk te krijgen van het professionele werk van JNB Web Promotion. Dit is een kleine greep uit de vele cases waar JNB Web Promotion een goede oplossing voor heeft uitgewerkt. Elk resultaat is steeds afhankelijk van de doelgroep wat jij als klant wilt bereiken.
FERCON
Fercon betonprojecten is een volledig landschaps- en hardscape ontwerp- en bouwbedrijf. Reeds talloze projecten hebben wij ontworpen en gebouwd.

Uitdaging

Binnen een paar maanden 80% van de zoekwoorden top 3 posities te worden gehaald, met als voornaamste doel het verhogen van het organische verkeer. Fercon betonprojecten is na het zien van onze resulatten nu geehl actied in Belgie.

Onze aanpak

SEO- en Zoekwoorden analyse: Wij zijn dit traject gestart met een uitgebreide SEO-analyse waarbij we alle SEO-acties in kaart hebben gebracht. Een SEO-analyse start altijd met een zoekwoorden analyse, waarmee wij de beste zoekwoorden voor de optimalisatie in kaart brengen.
Content ontwikkeling en linkbuilding: Na het afstemmen van de zoekwoorden hebben wij sterke SEO content ontwikkeld voor op de website van Fercon betonprojecten. Deze content wordt doorlopend verbeterd. We werken daarom maandelijks aan linkbuilding om de behaalde posities te behouden en te verbeteren!.

Resultaten

Meer dan 500 posities top 10 vindbaar in de organische resulaten van Google.be