Bedrijfseigenaren die we hebben geholpen om groter en sneller te worden

Bekijk en aantal cases om je een indruk te krijgen van het professionele werk van JNB Web Promotion. Dit is een kleine greep uit de vele cases waar JNB Web Promotion een goede oplossing voor heeft uitgewerkt. Elk resultaat is steeds afhankelijk van de doelgroep wat jij als klant wilt bereiken.
De gunfactor gaat over karaktereigenschappen van de verkoper die ervoor zorgen dat hij of zij sympathiek overkomt. Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de het scoren van de opdracht afhankelijk is van die hoge gun-factor.

De eignaar van Gunfactor had eerst met SEO specialisten van een ander online marketing bedrijf gewerkt, maar kwam nooit tot de genewenste resultaten. Om verdere groei te kunnen realiseren wilde de eigenaar van De gunfactor beter gevonden worden in de zoekmachines.

Daarom koos hij voor JNB Web Promotion, we hebben hem advies gegeven over diep SEO, LSI, backlink management, social media en Silo SEO, en weldra de gewenste resultaten kwamen er. Onze werkzaamheden heeft ervoor gezorgd dat er maar liefst 45% meer leads zijn binnengekomen via de zoekmachines.