Bedrijfseigenaren die we hebben geholpen om groter en sneller te worden

Bekijk en aantal cases om je een indruk te krijgen van het professionele werk van JNB Web Promotion. Dit is een kleine greep uit de vele cases waar JNB Web Promotion een goede oplossing voor heeft uitgewerkt. Elk resultaat is steeds afhankelijk van de doelgroep wat jij als klant wilt bereiken.
Wij zijn een Belgische webshop, dat zich richt op de persoonlijke hygiëne en bescherming. Al onze producten zijn met grote zorg getest. Wij bieden alleen gecertificeerde maskers tegen een voordelige prijs. Al onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar en binnen 24 uur verstuurd

Uitdaging

Binnen 2 weken een webshop te bouwen met betaalopties en verkeer te genereren met als voornaamste doel het verhogen van het verkoop.

Onze aanpak

SEO- en Zoekwoorden analyse: Wij zijn dit traject gestart met een uitgebreide SEO-analyse waarbij we alle SEO-acties in kaart hebben gebracht. Een SEO-analyse start altijd met een zoekwoorden analyse, waarmee wij de beste zoekwoorden voor de optimalisatie in kaart brengen.
Content ontwikkeling en linkbuilding: Na het afstemmen van de zoekwoorden hebben wij sterke SEO content ontwikkeld voor op de website van Mondkapjeskoop. Deze content wordt doorlopend verbeterd. We werken daarom maandelijks aan linkbuilding om de behaalde posities te behouden en te verbeteren!.

Resultaten

Binnen 5 maanden 254 top 10 vindbaar in de organische resulaten van Google.be