Bedrijfseigenaren die we hebben geholpen om groter en sneller te worden

Bekijk en aantal cases om je een indruk te krijgen van het professionele werk van JNB Web Promotion. Dit is een kleine greep uit de vele cases waar JNB Web Promotion een goede oplossing voor heeft uitgewerkt. Elk resultaat is steeds afhankelijk van de doelgroep wat jij als klant wilt bereiken.
Top Tennissnaren
Top Tennissnaren is de online Tenniswebshop met de beste prijzen (laagste prijs garantie) en is ook verdeler van Tecnifibre, Solinco, Luxilon etc.. kan u ook offline in onze tenniswinkel terecht

Uitdaging

Binnen een paar maanden meer bezoekrs te genereren op het organische gedeelte van Google, Het verkeer blijft maar groeien en JNB Web Promotion heeft nu alle belangrijk zoewoorden top 5 in Google staan.

Onze aanpak

SEO- en Zoekwoorden analyse: Wij zijn dit traject gestart met een uitgebreide SEO-analyse waarbij we alle SEO-acties in kaart hebben gebracht. Een SEO-analyse start altijd met een zoekwoorden analyse, waarmee wij de beste zoekwoorden voor de optimalisatie in kaart brengen.
Content ontwikkeling en linkbuilding: Na het afstemmen van de zoekwoorden hebben wij sterke SEO content ontwikkeld voor op de website van TOP Tennissnaren. Deze content wordt doorlopend verbeterd. We werken daarom maandelijks aan linkbuilding om de behaalde posities te behouden en te verbeteren!.

Resultaten

Meer dan 276 posities top 10 vindbaar in de organishce resulaten van Google.be.