Een full-service online marketing bureau

JNB Web Promotion is opgericht door John Bertrand die al sinds 2001 actief is in Online marketing en heeft veel bedrijven in Australië, Azië, Nederland en België geholpen om hun ROI te verhogen, door marketing lessen te geven aan lokale SEO bedrijven, het geven van seminars en Webinars. Na voor tal van Google Ad Words Partner Agencies te hebben gewerkt, zag John een enorme kans in ethische en transparante online marketingcampagnes voor Belgische bedrijven.

Ons team van ervaren en enthousiaste SEO specialisten en webdesigners willen Belgische en Nederlandse bedrijven de creativiteit, kennis en werkethiek bieden die nodig is om een positief rendement op investeringen uit campagnes te genereren.

Onze waarden

We krijgen resultaten. Het is zo simpel. Een mooie website of webshop hebben, je zelf bovenaan op een zoekresultatenpagina te zien, in contact komen met consumenten in het display-netwerk en een sterke aanwezigheid op sociale media hebben, zijn allemaal belangrijke dingen, maar laten we eerlijk zijn. Als men geen resultaten krijgt, heeft het gewoon geen zin.

 Jouw tevredenheid is ons succes

Voordat we een website bouwen of een online marketingcampagne implementeren, richten we ons eerst op het begrijpen van uw bedrijf en het delen van uw visie. Uw campagne wordt specifiek gestructureerd om bij uw bedrijf te passen en u de resultaten te geven waarnaar u op zoek bentjeJouw

O N Z E   V I S I E

Een ervaren online marketing bureau. We willen bedrijven varanderen op de manier hoe ze spreken, luisteren en online communiceren.