Gegarandeerde verhoging van jouw website conversies

Mobile-vriendelijke Zoekmachine Optimalisatie (SEO) Campagnes

Social Media Marketing

Home »SEO teksten

SEO Teksten

SEO teksten zijn de basis om jouw website of webshop vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo en andere zoekmachines. Als je landingspagina’s (SEO-teksten) niet gericht zijn geschreven en niet voldoen aan de eisen van Google en je bezoekers, ben je online helaas niet succesvol.

Het JNB Online Marketing Bureau kan je bedrijf helpen met alle zaken die met online marketing te maken hebben.

Wij garanderen we dat je met relevante SEO teksten en LSI woorden veel gerichte bezoekers op je website of webshop krijgt. Het zijn relevante bezoekers die echt op zoek zijn naar jouw diensten/producten/bedrijf. De teksten die geschreven worden door onze copywriters is daar een cruciaal onderdeel van. SEO teksten of SEO uitbesteden

Ten tweede zorgen we ervoor dat uw websitebezoekers worden omgezet in klanten. Wilt u meer informatie over SEO teksten of SEO outsourcing in zijn geheel? Neem dan direct contact op met ons online marketingbureau.

Vereisten voor een SEO tekst

SEO teksten bestaan ​​uit de volgende punten waar Google speciale eisen aan stelt.

De titel: moet bijvoorbeeld het trefwoord bevatten dat u wilt rangschikken. Daarnaast stelt Google eisen aan de lengte van de titel.

De URL: Ook voor de URL gelden speciale regels. Google moet hier bijvoorbeeld uit kunnen afleiden waar de tekst over gaat. Google geeft er de voorkeur aan dat een URL zo kort mogelijk is.

De metabeschrijving: De metabeschrijving is wat uw bezoekers als eerste zien wanneer ze de zoektermen typen waarop uw site wordt gerangschikt. Dit moet ervoor zorgen dat uw website wordt bezocht. Daarom moet u uw bezoeker altijd motiveren om uw site te bezoeken.

De eerste titel: De eerste titel is de belangrijkste titel in de tekst. We hebben dit zo gebouwd dat Google-bots meteen weten waar de pagina over gaat. Dit doen we onder andere door de keywordstructuur perfect te verdelen, een optimale keyword density, het toevoegen van LSI-woorden en het optimaliseren van enkele andere factoren.

De andere SEO koppen: Hier gelden dezelfde vereisten als voor de eerste kop. Er is hier meer vrijheid met betrekking tot trefwoorden en LSI. Een deskundige vertelt u hier graag meer over.

Afbeeldingen en representaties: Afbeeldingen en  representaties kunnen ook worden geoptimaliseerd voor Google. Zo heeft een afbeelding een toegevoegde waarde voor de positie van een jouw pagina in Googe.

Links of koppelingen: links of koppelingen naar andere pagina’s helpen Google bij het navigeren op uw site. Op deze manier kan autoriteit worden overgebracht en kan er structuur op uw pagina worden aangebracht.

De SEO tekst moet overeenkomen met de zoekopdracht. Het JNB Online Marketing Bureau weet uw zoekwoord optimaal te verdelen in SEO teksten om de topposities te bereiken. U kunt het schrijven bij ons achterlaten!

Waarom zijn uw SEO teksten geschreven door het JNB Online Marketing Bureau?

Ons veelzijdige team heeft meerdere jaren ervaring in online marketing en zoekmachine optimalisatie. In deze tijd hebben onze experts veel kennis en ervaring opgedaan, cases opgelost en SEO-teksten geschreven. Het JNB Online Marketing Bureau biedt persoonlijke service. We maken een plan waarin we rekening houden met uw budget, wensen en doelen. SEO zoekwoordenonderzoek sluit hier naadloos op aan en er wordt een korte en lange termijn strategie ontwikkeld. Dan laten we de landingspagina’s schrijven door een van onze professionals.

SEO teksten uit verschillende bronnen

Ons online marketing bureau heeft resultaten geboekt voor alle soorten bedrijven in Nederland. Van de kleinste tot de grootste bedrijven en van bakkers tot adviesbureaus. Het team van JNB Online Marketing Bureau bestaat uit online marketeers, copywriters, webdesigners en programmeurs, schrijvers. Ze boekten aantoonbare resultaten, zo bereikten we de topposities op Google en wisten we bij veel bedrijven de conversies flink te verhogen. Op de cases pagina kunt u zien wat wij tot nu toe hebben bereikt met onze SEO teksten.

Beoordeel jouw SEO score

Optimaliseren voor Google is een cruciaal onderdeel als je gevonden wilt worden met je website of webshop. Weten waar je staat en waar de kansen liggen? We helpen je nog meer! Geen standaard impressies, maar een echte analyse van ervaren SEO experts!

 

Gratis Website Scan

Onderzoek & analyseren
Strategische planning
Monitoring & evalueren
Rapportage & optimalisatie

SEO Specialisten werkzaam door heel Nederland

Noord-Holland

Alkmaar
Almere
Amsterdam
Haarlem
Zaandam

Noord-Brabant

Breda
Den Bosch
Eindhoven
Helmond
Tilburg

Overijssel

Almelo
Deventer
Enschede
Hengelo
Zwolle

Drenthe

Assen
Eelde
Emmen
Hoogeveen
Meppel

Zuid-Holland

Alphen aan den Rijn
Den Haag
Dordrecht
Leiden
Rotterdam

Friesland

Drachten
Heerenveen
Leeuwarden
Sneek
Dokkum

Flevoland

Almere
Biddinghuizen
Dronten
Emmeloord
Lelystad

Utrecht

Amersfoort
Hilversum
Naarden
Utrecht
Zeist

Gelderland

Arnhem
Apeldoorn
Doetinchem
Ede
Nijmegen

Groningen

Haren
Groningen
Veendam
Winschoten
Bedum

Zeeland

Goes
Hulst
Middelburg
Vlissingen
Terneuzen