Bedrijfseigenaren die we hebben geholpen om groter en sneller te worden

Bekijk en aantal cases om je een indruk te krijgen van het professionele werk van JNB Web Promotion. Dit is een kleine greep uit de vele cases waar JNB Web Promotion een goede oplossing voor heeft uitgewerkt. Elk resultaat is steeds afhankelijk van de doelgroep wat jij als klant wilt bereiken.
Caballeroshop is een ambachtelijke winkel in de rookwaren sector in Baarle-Hertog. Al jaren lang proberen wij onze klanten op de beste wijze te voorzien van hun geliefkoosde rookwaren

Uitdaging

Meer bezoekrs te genereren op het organische gedeelte van Google, Het verkeer blijft maar groeien en JNB Web Promotion heeft nu alle belangrijke zoewoorden top 5 in Google staan.

Onze aanpak

SEO- en Zoekwoorden analyse: Wij zijn dit traject gestart met een uitgebreide SEO-analyse waarbij we alle SEO-acties in kaart hebben gebracht. Een SEO-analyse start altijd met een zoekwoorden analyse, waarmee wij de beste zoekwoorden voor de optimalisatie in kaart brengen.
Content ontwikkeling en linkbuilding: Na het afstemmen van de zoekwoorden hebben wij sterke SEO content ontwikkeld voor op de website van Caballeroshop. Deze content wordt doorlopend verbeterd. We werken daarom maandelijks aan linkbuilding om de behaalde posities te behouden en te verbeteren!

Resultaten

Alle belangrijke zoekwoorden top 10 vindbaar in de organishce resultaten van Google.be.